Je wekelijkse portie Transformatie van Joost Drenthe

Menu & Search

Helpdesk voor Liefde

1 oktober 2018

Beller: Ik kreeg een bericht om een het Programma Liefde.cosmos te installeren – kunt u me helpen? Wat moet ik eerst doen?Helpdesk: De eerste stap is het Hart-programmate openen. Heeft u dat open staan? Beller: Ja, maar er draaien nog wel een paar andere hoofd-programma’s mee, zie ik. Is dat bezwaarlijk? Helpdesk: Welke zijn dat?
Beller: uh, even kijken, ja, ik zie nu Lastig Verleden.exe, Bitterheid.com en Oordelen.org.
Helpdesk: Da’s geen probleem, die worden door Liefde straks overschreven. Ze blijven wel in het geheugen maar ze storen het systeem straks niet meer. U kunt ze overigens al wel neutraliseren door een paar hulpprogramma’s te activeren. Die zitten al in uw systeem, maar zijn nu nog niet actief. Zoekt u ze even op: Vergeving.htm en Hetiszoalshetis.dotx. O ja, Loslaten.pdf is ook erg handig daarvoor.
Beller: Ja, die heb ik nu geïnstalleerd. Hé, da’s leuk, ik zie nu dat Love.cosmos zich nu automatisch uitpakt.
Helpdesk: En kijk nog maar even naar dat eerste Hart-programma – dan ziet u dat dat nu uitgebreid is met het sub-programma Goedheid.uni.
Beller: Dank u wel – ik heb nu al zin om er mee te gaan werken
Helpdesk: Nog één ding, mevrouw, dit is Freeware, dus geef het door aan anderen.

Joost Drenthe
Joost Drenthe

Joost Drenthe is oprichter van de Orbis opleidingen, een toegewijde en ervaren coach, trainer en inspirator. Tegenwoordig is hij verbonden aan Essentia transformationele Training en Coaching. Hij is in staat om veel mensen aan te spreken in hun verlangen te ontwikkelen en te groeien. Joost biedt cliënten verruimende inzichten, transformerende ervaringen en praktisch toepasbare instrumenten.

Type your search keyword, and press enter to search