Je wekelijkse portie Transformatie van Joost Drenthe

Menu & Search

Mijzelf als spiegel

10 september 2018

Als ik fouten zie in anderen zie, heb ik vergeten mijzelf op dit punt aan te pakken.
Als ik anderen wil overtuigen van mijn standpunt, moet ik maar eens werken aan mijn eigen twijfel.
Als ik vind dat mijn leven anders zou moete zijn, zie ik de levenslessen en de levensvreugden van dit moment niet.
Als ik me eenzaam voel moet ik maar eens een lijstje maken: ‘Hoe maak ik het leuk met mezelf?”
Als ik pijn blijf voelen over wat mensen mij hebben aangedaan, zou ik eens kunnen onderzoeken hoe je dat doet: vergeven?
Als ik jaloers ben op een ander zou ik eens kunnen laten indalen dat ik het leven van een ander wil leven.
Als mij steeds hetzelfde overkomt stelt het Leven mij een vraag om te beantwoorden.

Joost Drenthe
Joost Drenthe

Joost Drenthe is oprichter van de Orbis opleidingen, een toegewijde en ervaren coach, trainer en inspirator. Tegenwoordig is hij verbonden aan Essentia transformationele Training en Coaching. Hij is in staat om veel mensen aan te spreken in hun verlangen te ontwikkelen en te groeien. Joost biedt cliënten verruimende inzichten, transformerende ervaringen en praktisch toepasbare instrumenten.

Type your search keyword, and press enter to search