Je wekelijkse portie Transformatie van Joost Drenthe

Menu & Search

Wat te doen bij onzekerheid in nieuwe situaties – 2

26 februari 2018

Nou is dat in de vorige Wekelijkse Wijsheid allemaal mooi theoretisch beschreven maar dat was ook eerst even nodig om na de mentale ingang (hoofd) verder te kunnen met het gevoelsdeel (hart) en de oefening (handeling) want iets beklijft pas als alle drie stations van hoofd, hart en handeling is gepasseerd.
Voor wat betreft het tweede (hart) gedeelte is het simpel (maar niet gemakkelijk) : het gaat er in de nieuwe onzekere situatie om gevoelsmatig toe te laten dat je nu nog voor een gedeelte even niet-kunnend en niet-wetend bent en het lastige gevoel daarbij toelaten in je systeem zonder dat je er iets mee hoeft of doet. Het wil blijkbaar gekend worden, anders was het niet zo sterk – dus ken het maar. Dan zul je tot je verbazing merken dat hoe meer je het ‘omarmt’ des te minder invloed het op je heeft.

Joost Drenthe
Joost Drenthe

Joost Drenthe is oprichter van de Orbis opleidingen, een toegewijde en ervaren coach, trainer en inspirator. Tegenwoordig is hij verbonden aan Essentia transformationele Training en Coaching. Hij is in staat om veel mensen aan te spreken in hun verlangen te ontwikkelen en te groeien. Joost biedt cliënten verruimende inzichten, transformerende ervaringen en praktisch toepasbare instrumenten.

Type your search keyword, and press enter to search